Beste MX bikes mobilspill

Noen mennesker lever sikre og komfortable liv og foretrekker at de alltid føler seg trygg. Andre folk liker derimot å leve et spenningsfylt liv. De lever for følelsen av usikkerhet. Du kjenner den – følelsen som du får når du ikke vet hva som kan skje.
Hvis du er en av dem som liker spenningen og elsker å ta risiko, ville du kanskje vært interessert i Mr Play Casino på Mobil, som er garantert til å få deg en adrenalinkick. Hvis dette ikke er din arena, hva tror du om verdens mest interessante motorsykkelløp. Mange av oss har ikke denne muligheten til å føle spenningen på asfaltbanen. Men, ikke stå på – du kan kjøre motorsykkel rett på mobilen din. Her har vi foretatt oss å anbefale deg 3 forskjellige mobilspill (som er gratis):

Traffic rider

Her har vi ett av de mest populære spillene (om ikke det mest populære) når det gjelder motorsykler. Faktumet at det ble lastet ned over 5.000.000 ganger, er kjennetegn og garanti på kvalitet. Det må du ikke tvile på.

Spillet tilbyr deg en mektig visuell opplevelse i førsteperson. Det kommer til å gjøre at du føler deg som en ekte motorsykkelfører. Handlingen foregår midt i byen, og målet er å slippe å bli truffet av andre biler eller lastebiler. Det er 26 motorsykler å velge fra og det er flere enn 70 nivåer, så du kommer neppe til å kjede deg. Du vil ikke skjønne hvordan tida har gått så fort.

SBK16

Lukket asfaltbane, Kawasaki, Honda, Ducati, Yamaha og andre motorsykler med over 200 hestekrefter å velge fra, opplevelsen i førsteperson, detaljerte effekter… Er det virkelig nødvendig å si noe til? Jo! Er du en fan av MotoGP, da må du absolutt ikke gå glipp av dette spillet. Det er 4 moduser: Championship, Quick Race, Time Attack og Test Ride som gjør det spennende hver gang du spiller. Store hastigheter og nær kontakt med andre motorsykkelførere – det er ikke noe å miste på.

Trial Xtreme 4

Hvis du liker trial, da er dette spillet det beste valget for deg. Kjør din motorsykkel i vanskelig terreng over diverse seksjoner med ulike omgivelser. Det er forskjellige utfordrende obstikler, så du må kjøre over dem så fort som mulig.

Det er 160 fantastiske nivåer, som vil sikkert holde din oppmerksomhet. Prøv å gå igjennom alle nivåene, hvis du tror du er flink nok.
Spillet er blitt lastet ned over 500.000 ganger, og det er ikke mange som kan si at dette imponerende tallet ikke har noen som helst betydning.

Det spiller ingen rolle hva du liker, her har vi en liste av flere ulike typer spill. Det er ingen tvil på at ett av disse kommer til å oppfylle alle dine krav og mer. Hvis du ikke er sikker på hva som du kommer til å foretrekke, anbefaler vi at du laster ned alle tre, og prøver dem ut. Det tar ikke lenge å skjønne hvilket spill er laget akkurat for deg og etter din smak.