Kult online-spill for sykkel-freaks

Start motoren og gjør deg klar for at adrenalinet kommer til å strømme. Har kan du vinne stort. I Monsters of Motorcross fra selskapet Portomaso Gaming forklarer tittelen det meste. Om du har lyst å prøve spillet, kan du finne Folkeautomaten bonuskode her, slik at du kan prøve dette, samt mange andre gøyale spill gratis.

I dette spillet er målet å få fatt på den raskeste motorcross-sykkelen, for så å vinne løpet ved å sikre seg den store jackpotten i spillet. Dette er en utfordring som ikke mange spillere vil nøle med å ta på seg.

Monsters of Motorcross er et fengende online-spill

motorsportOm du ikke er redd for å bli litt gjørmete, kan du fortsette å lese på denne artikkelen. Her får du vite alt om hvordan du kan slå dine konkurrenter, og vinne de store pengepremiene som spillet har å tilby til de beste i gamet.

Kjapp deg til mållinjen

Monsters of Motorcross handler om raske maskiner og adrenalin, og det grafiske miljøet, og lydeffektene i spillet er med på å formidle dette bildet på et godt vis. Bakgrunnsbildet er en gjørmeløype av det verste slaget, et eller annet sted ute på landsbygda. Oppløsningene er fin, og de tredimensjonale effektene gir det hele litt ekstra piff. Hjulene på automaten svever i forgrunnen og er innrammet i børstet stål, og det sjakkrutede målflagget på toppen. Alle funksjonene styres fra brukergrensesnittet som man finner på bunnen av skjermen på spillet.

Hvordan spiller man Monsters of Motorcross?

Utbetalingstabellen for spillet inneholder til sammen 10 symboler. Ansiktskortene er de som er verdt minst i vinnende kombinasjoner, men det er også dem det er flest av. Det er nok dem du oftest kommer til å vinne på. Dessuten kan spillet by på både gratisspinn og opptil 30 bonusspill, så vel som en kjempestor jackpot.