Topp 7 automater med sports tema

Som unge drømte vi om det. Vi ville også bli helter på sportsbanen! For en drøm det var å bli profesjonell sportsutøver. Det finnes heldigvis noen videoslots hvor vi kan oppleve disse drømmene på ny. Her følger de beste automatene med sports tema!

Football: Champions Cup

Denne NetEnt perlen har flott grafikk og gjenskaper den unike, elektriske atmosfæren til en fotballstadion. Bonusspillet er en pick-and-click straffesparkkonkurranse bestående av 5 runder, hver i 2 deler. I den første delen får du skyte og prøve å score, og i den andre er du målvakt. Gratis spinn tar form av en fotballturnering, slik at du går fram fra 16-tallsfinalen til kvartfinalen, semifinalen og finalen, hvor hver «Wild» er verdt ett mål; Hvis du klarer å komme til toppen, får du en ekstra pris.

Break Away

Populær 5-hjuls spilleautomat med hockey-tema fra Microgaming tilbyr 243 måter å vinne. Den kommer med topp grafikk og animasjoner, masse «Wilds» og Rolling Reels, som gir mulighet for påfølgende gevinster på bare ett spill. En «smashing» Wild-funksjon gjør at hockeyspillerne smasher tilfeldig til ett hjul og gjør det til en «Wild» for en garantert seier. Spillet kan gi opptil 25 gratis spinn med opp til x10 multiplikator, og å finne 5 flammende Pucker frigjør 125.000-coin jackpotten. Opplev iskrigerne på Break Away.

Shoot

Dette nostalgiske, fotball automaten av Microgaming har Pele, Maradona og noen andre giganter fra de gylne dagene til internasjonal fotball. Trade’em-bonusen inviterer deg til å velge 4 av 12 kort for å avsløre skjulte priser og kan utløse en av to bonusnivåer. Du vil enten få 10 til 35 gratis spinn med alle gevinster doblet, eller vinne Magazine Bonus som presenterer deg med 12 magasiner å velge fra og fortsette å samle premier inntil rødt kort er funnet og bonusrunden ender. Hvis du elsker 80 og 90-fotball, er Shoot automaten for deg!

Rally

Leander har valgt en sport med mye adrenalin som inspirasjon for deres 5-hjuls og 25-linjers videostasjon. Mens det visuelt ikke er så spennende, elsker jeg den interaktive naturen til sin spesial funksjon. Virtual Rally Bonus-runden ber deg om å plassere 3 flagg for å lede bilen gjennom hvert av de 13 rallybøttene. Veldig morsomt spill for deg som liker rally!

Frankie Dettori’s Magic 75.

Til heder for Ascot suksessen til den italienske jockeyen Frankie Dettori, har Playtech utviklet en nydelig 5-hjuls 25-linjersport med flere interaktive, hesteveddeløp inspirerte bonusrunder. Magic Seven Bonus ber deg om å velge områder av sporet for å samle kontantpriser, mens i Free Games Race får du velge en hest, og avhengig av om han kommer på første, andre eller tredje plass, samler du 10 til 35 gratis spill.

Hole in Won

Golf-slots er ikke så lett å finne, og den som er utviklet av Rival Gaming er sannsynligvis en av de beste du får spilt. Den har utvidet Wilds og en ferdighetsbasert Bonusrunde, og ber deg om å stille opp dine skudd og dømme kraften for å score en rekke hull i spill på en 9-hullsbane.

Nacho Libre

iSoftBet hopper inn i bryteringen, med 5 fargerike karakterer som vises i all sin herlighet som stablede symboler. Hvis du klarer å lande alle fem, vinner du spillets jackpot. Når du utløses gratis spinn-funksjonen, får du to alternativer å velge mellom; Man kan enten samle 15 gratis spill med Wild-symbolet som dekker hele hjulet, eller alternativt velge 10 spinn med alle gevinster underlagt en 3x multiplikator.